2013. június 5., szerda

Tanulni ilyenkor? Na ne!

Helló!

Ugye nem csak nekem hiányzik a nyár? :) Ezek az utolsó hetek szerintem a legkeményebbek: az óriási tz-k mellet még most is adnak leckét, amikor már jóformán képtelenség figyelni. Gondolom nem vagyok egyedül a "nem tudok figyelni és már amúgy is elegem van" klubban. Itt van pár tipp amire, ha oda figyelsz tanuláskor,  sokkal jobban fog menni:

1. Hely: Először is próbálj egy olyan helyre menni, ahol nem zavarnak, kényelmesen érzed magadat. A legjobb az, ha nem rendetlenségben tanulsz, mert az már önmagában is tartalmaz negatív energiákat, hát még, ha figyelned kell. 

2. Zene: Sokan zenével tudnak tanulni, viszont vannak akik nélküle. Ha még nem próbáltad meg egy kis zenével a háttérben, ajánlom, hogy próbálkozz. Majd kitapasztalod magadnak, hogy csöndben vagy inkább zenével megy jobban a koncentrálás. Fontos, hogy ne bömböltesd a zenét!

3. Lazulj el: Egyáltalán nem hülyeség, ha tanulás előtt egy kicsit ellazítod magadat. Tudod: Belégzés, kilégzés :) Még jobb, ha közben gyümölcs teát is iszol. A lényeg, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget fogyassz. Serkentik az agyat :)))

Remélem, hogy segítettem egy picit. :)

Kitartás! Már csak másfél hét! <33





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése