2013. június 27., csütörtök

In the beach...

Sziasztok!

Először is köszönöm a 2000 látogatót! <333

És most jöjjön egy bejegyzés a fürdőruhákról, papucsokról, napszemcsikről és a többi cuccról, amit a strandon viselsz :))

Az első és legfontosabb kérdés: Egyrészes vagy kétrészes fürdőruha? Nos a válasz egyszerű. Ha napozni szeretnél és süttetni a hasad, mindenképpen egy jó kis bikini. Ha inkább úszni szeretnél, akkor az egyrészes a célszerűbb, mert a vízben könnyen kioldódhat a bikini fűzője hátul. És, ha mindkettőt szeretnéd csinálni, válaszd a kétrészest, mert, napozni egyszerűen nem lehet egyrészesben! (Vagy lehet, de attól elég érdekesen barnulsz, amit nem részleteznék.)

A  cipő kiválasztása. Ez a nők talán egyik legfontosabb mondata, mert nagyon sok minden múlik rajta. Természetesen a strandra sem kell, valami szakdt darabban menned, mondván úgyis csak úszni fokok, de arra is vigyázni kell, hogy: NE MAGASSARKÚT VEGYÉL FEL! Ez elég egyértelműen hangzik, de hidjétek el, láttam már nőt magassarkúban a strandon és szerintem mindenki el tudj a képzelni, hogy mennyire dülöngélt szegény csaj... Szóval a praktikus és divatos szandál/papucs a legmegfelelőbb (vagy legközkedveltebb, kinek mi), úgyhogy mutatok pár típust, amihez hasonló már tökéletes.


Ez a darab nagyon praktikus, nincsenek gyöngyök, amik bármikor leeshetnének, és még szép is.









Ennek van egy kis sarka, de ebben nem töröd ki a lábadat...









Ez akkor ajánlott, ha sétálni vagy napozni indulsz a vízpartra.







Kiegészítők. Na igen. Az mindig fontos. Nem részletezném, hiszen rengeteg féle van, de annyit mindenképpen jegyezz meg, hogy ékszerből nagyon ajánlatos, a műanyag darabok használata, mert: 1. Nem okoz égési sérüléseket, a fém kiegészítőkkel ellentétben, és 2., gondolom senki sem szeretne egy aranyláncot keresni a vízben. Szóval a strandon a műanyag a praktikus. A napszemüveg alap kiegészítő és a táska is. Ja igen. Táskából, mindenképpen egy olyat válassz, ami kifejezetten a vízpartra van tervezve, mert a többi bőr táska, elázik, állandóan útban van és nem a strandra való.


Itt nem pont a Hello Kittysre gondoltam :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése